Skip to content

About

Sundapura teh nyaeta hiji blog anu nghususkeun ngabahas sagala hal anu aya pakait patalina sareng urang sunda, timimiti sajarah nepi ka budayana, carita jeung bobodorana. Teu hilap oge budaya nu aya di indonesia, kumargi kitu, ieu blog teh teu salamina nganggo basa sunda dina tulisanna, tapi nganggo basa indonesia supados pembaca anu sanes urang sunda tiasa ngartos sareng tiasa diajar nu akhirna janten ngartos naon wae budaya sunda teh. Wilujeng sumping ka sundapura – Selamat datang ke Sundapura – Welcome to Sundapura.

* Tentang Sundapura: Sebuah kota di wilayah jawa barat pada masa kerajaan tarumanegara sekitar abad 3-7 Masehi, dan sekaligus sebagai Ibukota kerajaan Tarumanegara.

No comments yet

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: